Irigații automatizate

Sistemul de irigat automatizat este personalizat pentru fiecare gradina, spatiu verde, teren de sport, cu scopul de a furniza vegetatiei necesarul de apa, rata de irigare uniform distribuita si economie de apa – totul corelat cu caracteristicile sursei de apa disponibile.

Un sistem de irigatie automatizat este o combinatie complexa de tevi, vane, conexiuni electrice si aspersoare telescopice. De aceea este esential ca proiectarea si instalarea sistemului dvs. de irigatii sa fie facuta de un profesionist in domeniu.

Echipa noastra alege cele mai potrivite produse pentru proiectul dvs. pe baza schitei terenului si tinand cont de debitul si presiunea apei disponibile.

Proiectul instalatiei de irigatii

  • Asigurarea presiunii si debitului de apa necesare functionarii corespunzatoare a aspersoarelor amplasate in diverse puncte ale terenului, conform proiectului de stropire.
  • Parametrii pierderii de presiune dinamica si viteza apei pentru a nu provoca suprasolicitarea tubulaturii si echipamentelor de irigare, peste parametrii garantati de producator.
  • Distribuirea apei prin metoda aspersiei pe toata suprafata propusa functionarii ca spatiu verde.
  • Asigurarea irigarii tuturor suprafetelor proiectate in timpul maxim alocat (pe perioada de noapte).
  • Sistemul sa poata opri automat irigatia in cazul precipitatiilor naturale cu o intensitate mai mare decat cea propusa pentru materialul vegetal existent.